Set bara + suporturi pentru depozitare cizme/ghete, 4 perechi, Wenko, Herkules, 94 x 45 x 6.5 cm, inox/plastic/polipropilena

Green Future
15400 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Green Future
Cod produs - SKU 4008838269619
Estimare livrare 01 aprilie – 03 aprilie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Set bara + suporturi pentru depozitare cizme/ghete, 4 perechi, Wenko, Herkules, 94 x 45 x 6.5 cm, inox/plastic/polipropilena - Descriere

Suportul ingenios de încălțăminte Herkules este un accesoriu practic și util. Este, de asemenea, un accesoriu de baza, ce face parte din gama Herkules Mix & Match, ceea ce vă permite sa va extindeți sau să vă proiectați propria garderobă.

Suportul oferă spațiu suficient pentru 4 perechi de cizme/ghete și economisește timp de căutare. În afară de aspectul său modern, organizatorul de pantofi oferă o stabilitate excelentă si o calitate ireprosabila.
Datorită funcției sale de reglare a înălțimii, întregul sistem telescopic Herkules poate fi adaptat pentru a se potrivi în cele mai diverse spații.

Povestea de succes a companiei Wenko incepe la sfarsitul anilor '50. Cu un instinct bine dezvoltat pentru idei ingenioase pentru casa, compania a cunoscut succesul in anii ce au urmat, devenind unul din pionii majori din aceasta industrie, la nivel mondial. Gama de produse este foarte vasta, oferind clientilor sai produse pentru organizare a obiectelor casnice, accesorii pentru baie si bucatarie.

Set
1 bara;
8 suporturi pentru incaltaminte

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
4008838269619
Brand
Taguri
set
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set bara + suporturi pentru depozitare cizme/ghete, 4 perechi, Wenko, Herkules, 94 x 45 x 6.5 cm, inox/plastic/polipropilena - game variate de modele si culori!