Set masuta de cafea Lupe si fotoliu Vivien, Eltap

3.12000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU LupeV_1
Estimare livrare 06 mai – 08 mai.
Te-ar putea interesa si
Set masuta de cafea Lupe si fotoliu Vivien, Eltap - Descriere

Vivien și Lupe, sau construcție magistrală și design modern

Masuta de cafea moderna Lupe trebuie sa apara in orice interior la moda, unde va ajuta la crearea unui spatiu functional.

Se distinge prin picioare solide sub forma unei baze geometrice din oțel vopsite în negru. Designul suportă un raft practic care vă va permite să păstrați nu numai toate telecomenzile, ci și albumele sau cărțile la îndemână.

Masa se poate lăuda și cu un blat neted din placă laminată în culoarea SONOMA. Puteți pune pe ea o vază cu un aranjament floral fermecător sau o tavă cu gustări. Suprafața blatului nu absoarbe murdăria, așa că îndepărtarea unei pete de pe cafea vărsată de un prieten nu va mai fi o problemă! În plus, o astfel de combinație de materiale oferă mesei o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică.

Fotoliul în formă de scoică Vivien vă pune confortul în centrul atenției. Este echipat cu un cadru intern din placaj HDF și placă de mobilier, datorită căruia nu se teme de supraîncărcările de zi cu zi. Scheletul astfel realizat a fost acoperit cu un strat de spumă T25, care este unul dintre cele mai utilizate materiale de tapițerie. Se distinge prin flexibilitate considerabilă și rezistență la distorsiuni.

Nu e de mirare că fotoliul Vivien nu numai că este capabil să ofere o moliciune cu adevărat regală, dar și-și va păstra capacitatea de utilizare pentru o lungă perioadă de timp. Împreună, aceste componente vă vor susține în mod corespunzător corpul, protejându-vă împotriva durerilor neplăcute. Sunt și o invitație de a petrece o după-amiază leneșă. Așa că întindeți-vă la o ceașcă de ceai fierbinte, acoperiți-vă cu o pătură pufoasă și priviți cum zăpada cade ușor pe fereastră.

Set Vivien și Lupe – duo-ul perfect pentru interiorul tău

Setul Vivien și Lupe a fost selectat pentru a face procesul dificil de amenajare interioară cât mai ușor posibil. De aceea masuta de cafea se poate lauda cu un profil destul de jos, doar 46 cm. Datorită acestui lucru, nu va interfera cu vizionarea la televizor sau cu vorbitul în timp ce stați pe canapea și, în același timp, vă va oferi în continuare posibilitatea de a pune convenabil o ceașcă de cafea.

Designul său minimalist - care combină un blat ușor cu un cadru negru - se va potrivi perfect în interioarele moderne.

Fotoliul Vivien îți va însufleți spațiul! Designul șic stilizat ca o scoică este subliniat aici de prezența tapițeriei din catifea. Piesa de mobilier este, așadar, capabilă să răspândească în jurul său o atmosferă magică, care va fi, fără îndoială, apreciată de persoanele care apreciază stilurile de design interior mai sofisticate.

Propunerea noastră se va potrivi ideal pentru decorurile glamour sau Art Deco, unde vă va ajuta să obțineți efectele dorite.

Multitudinea de țesături disponibile înseamnă că Vivien poate fi modificată în mod liber. Cu toate acestea, împreună cu propunerea noastră, veți putea crea un colț de relaxare confortabil, cu un caracter eclectic.

Produs disponibil cu toate țesăturile din colecția ELTAP

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LupeV_1
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set masuta de cafea Lupe si fotoliu Vivien, Eltap - game variate de modele si culori!