Set masuta de cafea Moss si fotoliu Arti, Eltap

2.71000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU MossA_1
Estimare livrare 06 mai – 08 mai.
Te-ar putea interesa si
Set masuta de cafea Moss si fotoliu Arti, Eltap - Descriere

Arti și Moss - încântă nu numai cu aspectul lor

Fotoliul cu spatar cu aripi Arti va fura inimile tuturor iubitorilor de mobilier rezistent. Produsul are un schelet intern realizat dintr-o combinație de placă de mobilier și placaj HDF și este montat pe picioare de lemn. Datorită acestui fapt, structura este rezistentă la supraîncărcările asociate utilizării de zi cu zi și nu există distorsiuni urâte pe suprafața sa. În plus, nu se clătina, așa că nu vă va deranja odihna.

Masuta de cafea Moss este un exemplu de scoala moderna de design. Există un cadru geometric din oțel vopsit în negru, care oferă întregului o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică. Pe o astfel de bază a fost montat un blat de masă din scândură de mobilier laminată în culoarea SONOMA. Componenta va afișa frumos decorațiunile și vă va permite să lăsați o ceașcă de cafea deoparte și, în același timp, rămâne ușor de îngrijit. Suprafața sa este așadar suficientă pentru a se șterge cu o cârpă umedă și este gata! Petele de ceai sau firimiturile de prăjitură vor dispărea în cel mai scurt timp.

Moss și Arti, sau o cale către un interior grațios

Masuta de cafea moderna Moss se concentreaza pe solutii dovedite. Aici veți găsi atât un corp simplu, cât și o combinație elegantă a unui blat ușor cu o bază neagră. În acest fel, piesa noastră de mobilier, deși industrială la prima vedere, va funcționa perfect în aproape orice aranjament.

Visezi la un Scandi cool? Sau poate preferi un stil futurist original. Aranjata cu pricepere, masuta de cafea Moss poate deveni vedeta in orice spatiu!

Fotoliul Arti este un partener la modă al zonei de relaxare acasă. Forma sa caracteristică și suprafața profilată fac odihna în camera de zi o dimensiune cu totul nouă. Se știe de mult că ne simțim mai bine atunci când există un mediu frumos în jurul nostru.

Produs disponibil cu toate țesăturile din colecția ELTAP

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
MossA_1
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set masuta de cafea Moss si fotoliu Arti, Eltap - game variate de modele si culori!