Set pat pliabil single cu birou si spatiu de depozitare - MIDI CAPSULE FOLDING SINGLE BED SET(100X200X16)

5.588 00 RON (TVA inclus) 6.985 00 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU 209, 209-1, 402 D
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Set pat pliabil single cu birou si spatiu de depozitare - MIDI CAPSULE FOLDING SINGLE BED SET(100X200X16) - Descriere

Oferind împreună 3 funcții de baza diferite, patul rabatabil pliabil MIDI CAPSULE FOLDING SINGLE BED ocupa doar 1 metru de spatiu pe peretele casei sau biroului tau. Patul MIDI CAPSULE are 3 functii diferite.

Acestea sunt;

1. pat

2. masa

3. dulap superior.

Cand modulul de pat este deschis, acesta se transforma intr-un pat de o persoana. Masa poate fi deschisa si folosita atat ca masa, cat si ca masa de lucru(birou).

Sistemul de inchidere al patului, spre deosebire de modelele MULTIMO standard de pat de perete, este conceput pentru a fi pliat si inchis in 2 parti cu un sistem special.

Astfel, desi lungimea totala a patului este de 200 cm, doar 110 cm inaltime sunt suficienti pentru dulapul in care este ascuns patul. In zona de inaltime salvata, o alta functie poate fi utilizata cu modulul de depozitare. De asemenea, functia de birou poate fi adaugata modular.

Deoarece cadrul patului este pliat este indicata salteaua pliabila cu design special de 16 cm grosime pe care MULTIMO a realizat-o pentru acest produs, sau saltele similare.

Se pot folosi saltele pliabile standard visco, din latex sau saltele pliabile similare moi, fara arcuri, cu conditia ca grosimea să nu depeasca 16 cm.

Dimensiuni saltea: Lungime = 200 cm, latime = 100 cm, H = (grosime saltea) = 16 cm.

IMPORTANT: ACEST PAT NECESITA ANCORARE PE UN PERETE DE REZISTENTA DIN BETON, CARAMIDA, POROTHERM.

INTERZIS MONTAJUL PE PERETE DESPARTITOR DE RIGIPS!

In Bucuresti si in jud. Ilfov se poate asigura contra cost montaj.

 

Avantajele paturilor produse de MULTIMO:

- Somiera este fabricata din duraluminiu acest material avand atat avantajul unei greutati reduse, cat si a unei durabilitati si rigiditati sporite;

- Carcasa patului cu grosimea PAL-ului de 30 mm in cazul paturilor din gama Royal

- Inchiderea si deschiderea patului (Operatia de basculare) se realizeaza prin intermediul unui mecanism cu pistoane cu gaz, element tehnic superior, fata de mecanismele actionte cu arc;

- Pistoanele cu gaz au durabilitate mai mare fata de sistemele cu arc;

- 5 ani garatie pt mecanisme si pistoane

- Piciorul patului este OTEL de 5 mm, iar ornamentul din fata piciorului este tot din dur aluminiu

- Piciorul patului care are si rol de maner (la gamele Royal, Diva si Nova), se aseaza automat pe sol. Acest picior se aseaza in pozitie de lucru (reazem) datorita efectului de gravitatie;

- Pericolul de rotire/inchidere accidentala a piciorului este eliminat datorita latimii lui de 100 mm (la gamele Royal, Diva si Nova);

- Patul vine cu sistem de ancorare la perete.

- Exista posibilitatea de a fi montat si demontat de mai multe ori(daca se muta in alta camera sau in alta locatie) fara sa apara probleme la remontare, datorita sistemului de prindere cu minifix;

- Lamele din lemn de fag stratificat, 7 straturi;

- Chinga de prindere a saltelei este de 5 cm latime cu catarama robusta;

- Sistem de opritoare (tije metalice) in lateralele somierei patului si in spatele acesteia pentru a impiedica salteaua sa alunece sau sa se deplaseze.

- Spatele carcasei patului este din PAL dde 8 mm, montat intr-un canal de fixare perimetral!

Alti clienti au cumparat si
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set pat pliabil single cu birou si spatiu de depozitare - MIDI CAPSULE FOLDING SINGLE BED SET(100X200X16) - game variate de modele si culori!