Suport Haine, Negru, HSR13BKV1

songmics
22200 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU HSR13BKV1
Estimare livrare 09 mai – 20 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Suport Haine, Negru, HSR13BKV1 - Descriere

Robust si durabil: Datorita tuburilor de otel cu grosimea de 1 mm, mai groase si mai rezistente decat cele normale de 0.8 mm, dar si a rotilor din polipropilena, acest suport pentru haine suporta pana la 90 kg. Deci, nu ezita să atarni paltoanele tale grele!

Bara extensibila: Fiecare capat al barei superioare se extinde cu inca 20 cm pentru a-ti oferi mai mult spatiu pentru atarnare (bara superioara se extinde de la 92 cm la 132 cm); cele 2 extensii sunt ideale si pentru atarnarea posetelor, palariilor, salurilor sau a altor accesorii.

Usor de mutat: Acest suport pentru haine este prevazut cu 4 roti pivotante la 360°, dintre care 2 sunt prevazute cu sistem de blocare, permitandu-ti sa-l muti usor de la dormitor la holul cu haine si sa-l blochezi în locul dorit.

Usor de asamblat: Nu ai nevoie de unelte pentru a monta acest suport pentru haine, si poate fi asamblat in doar 3 pasi! Cand nu este in folosinta, il poti demonta si depozita sub patul tau sau într-un colt neutilizat rapid, economisind spatiu.

Utilizare versatila: Acest suport pentru haine vine cu 2 bare inferioare pentru cutiile tale de depozitare, facandu-l functional atat în dormitor sau holul cu haine pentru a depozita obiectele zilnice, cat si in baie pentru a usca hainele. Otelul acoperit cu pulbere il face potrivit si pentru utilizare in aer liber.

Culoare: negru

Material: teava din otel

Dimensiune: (92-132) x 45.4 x 160 cm (L x l x H)

Greutate: 5 kg

Capacitatea maxima de sustinere a barii: 90 kg

Pachetul contine:

1 x suport haine

1 x instructiuni (EN, DE, ES, FR, IT)


Dimensiune pachet: 108.5x46.5x6.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
HSR13BKV1
Greutate
5.7 kg
Brand
Culoare
Negru
Material
Fier
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Suport Haine, Negru, HSR13BKV1 - game variate de modele si culori!