Suport pantofi cu 3 rafturi, metal, negru, Songmics

songmics
15700 RON (TVA inclus) 21200 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU LMR17BK
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Suport pantofi cu 3 rafturi, metal, negru, Songmics - Descriere

Versatil! Totusi, nu gasesti un loc potrivit pentru cizmele de lucru mai inalte? Nu te panica, incearca sa le pui pe raftul ajustabil cu 3 optiuni de inaltime pentru a se potrivi nevoilor tale - toti pantofii tai pot fi in sfarsit organizati cu ajutorul acestui suport functional pentru pantofi!

Flexibilitatea spune multe! Cu un design special si conectori imbinați inclusi, poti cumpara 2 seturi pentru a le suprapune vertical si obtine un suport pentru pantofi complet si mare; acesta va sustine in siguranta colectia ta de pantofi care se extinde mereu, economisind in acelasi timp pretiosul spatiu pe podea.

Durabilitate? Nu este o problema: Cadrul solid din metal al acestui suport pentru pantofi ofera o sustinere excelenta, fiecare raft din plasa este intarit suplimentar de o bara metalica pentru a sustine pana la 10 kg, iar picioarele ajustabile adauga stabilitate chiar si pe suprafete usor inegale; nu ezita sa pui cizme grele sau pantofi de alpinism, suportul le va face fata!

In maini bune, peste tot: Nu doar ca poate fi folosit ca suport pentru pantofi, ci poti aseza pe el si plante pentru a crea propria gradina mica personala. Este, de asemenea, o idee buna sa il folosesti pentru a organiza carti si reviste in sufragerie.

Asamblare simplificata: Tinand cont ca simplu este mai bine, iti oferim acest suport pentru pantofi cu o structura simpla si instructiuni clare; strangeti doar suruburile unul cate unul si vei monta aceasta piesa de mobilier in cel mai scurt timp.

Material: metal

Dimensiune: 68.5 x 30 x 53 cm

Capacitatea maxima a unui raft: 10 kg

Pachetul contine: 

1x suport pantofi

1x kit de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 40 x 33 x 10.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LMR17BK
Greutate
3 kg
Brand
Nr rafturi
3
Culoare
Negru
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Suport pantofi cu 3 rafturi, metal, negru, Songmics - game variate de modele si culori!