Suport umbrele, 15,5 x 15,5 x 41 cm, metal, negru, Songmics

songmics
12000 RON (TVA inclus) 18200 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU LUC026B33
Estimare livrare 23 mai – 03 iunie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Suport umbrele, 15,5 x 15,5 x 41 cm, metal, negru, Songmics - Descriere

Durabil și rezistent la rugina: Realizat din metal durabil, suportul nostru pătrat pentru umbrele oferă o stabilitate excepțională și minimizează riscul de răsturnare. Suprafața este acoperită cu vopsea rezistentă la rugina, asigurând protecție de durată.

Detalii convenabile: Suportul nostru metalic pentru umbrele are o utilitate sporită datorita tavii de picurare din plastic și celor 4 cârlige detașabile. Aceste caracteristici prietenoase asigură o curățare ușoară și oferă o soluție practică pentru atârnarea umbrelelor pliabile.

Eleganță intâlnește funcționalitatea: Evidențiind designul gol superb al suportului nostru metalic pentru umbrele, acesta nu numai că îmbunătățește apelul vizual, ci facilitează și uscarea rapidă a umbrelelor dvs., asigurându-se că sunt gata de utilizare într-un timp scurt.

Folosit în multe locuri: Cu aspectul său elegant, acest suport pentru interior adaugă o notă de eleganță în orice ambient. Fie că este vorba despre o casă, școală, birou sau magazin, acest suport de umbrele versatil vă ajută să vă mențineți spațiul ordonat, făcând totodată o declarație de stil.

Tine mai mult decât umbrele: Acest suport de depozitare din metal merge dincolo de funcția sa principală de stocare a umbrelelor și poate găzdui diverse articole precum bastoane de plimbare, role de impachetat cadouri, bețe de schi și multe altele.


Material: metal 

Dimensiuni: 15,5 x 15,5 x 41 cm

Greutate: 1,2 kg

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LUC026B33
Brand
Latime
15,5 cm
Inaltime
41 cm
Lungime
15.5 cm
Forma
Patrata
Culoare
Negru
Material
Metal, Plastic
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Suport umbrele, 15,5 x 15,5 x 41 cm, metal, negru, Songmics - game variate de modele si culori!