Taburet tapitat, dreptunghiular, 132x36x64 cm, Laurence, Eltap

1.04000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU PU_LAU_xx_01
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Taburet tapitat, dreptunghiular, 132x36x64 cm, Laurence, Eltap - Descriere

Descrie-ți interiorul cu taburetul Laurence elegant și confortabil.

Acest taburet excepțional îmbină un design perfect cu un confort de neegalat pentru a vă oferi momente relaxante și scaune confortabile.

Arcul B-wave asigură durabilitate și stabilitate, menținând forma taburetulului timp de mulți ani fără a risca deformări sau distorsiuni. Taburetul Laurence este echipat cu trei tipuri de spumă: HR, T3030 și T2130. Această combinație garantează suport perfect pentru corp, oferind în același timp o moliciune care vă permite să vă relaxați complet.

Cu dimensiunile de 64 cm x 132 cm x 36 cm, acest taburetul vă va oferi spațiu pentru șezut sau întins, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Picioarele înalte de 9 cm, realizate din oțel cromat, adaugă stabilitate și eleganță, evidențiind caracterul unic al produsului.

Capacitatea maximă de greutate a taburetul Laurence este de până la 90 kg, ceea ce înseamnă că vă puteți așeza pe el fără să vă faceți griji cu privire la durabilitatea sa. Greutatea brută a acestuia este de 39 kg, confirmând în continuare soliditatea construcției.

Un avantaj suplimentar este decorația estetică sub formă de cusături decorative, care conferă mobilierului un caracter unic, făcându-l nu doar practic, ci și un element stilistic al interiorului dumneavoastră.

Cu taburetul Laurence, obțineți o combinație perfectă între calitate, durabilitate, eleganță și confort.

Este piesa ideală de mobilier pentru cei care apreciază calitatea înaltă și frumusețea interiorului lor.

Cu el, fiecare loc va căpăta un farmec special, iar dumneavoastră veți putea să vă bucurați de momente pline de relaxare și plăcere.

Materiale tapiterie: Monolith 76, Monolith 79, Nube 20, Nube 22, Nube 24, Nube 3, Nube 33, Nube 35, Nube 4, Nube 40, Nube 45, Nube 5, Nube 6

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PU_LAU_xx_01
Categorii
Stil
Modern
Latime
64 cm
Inaltime
36 cm
Lungime
132 cm
Greutate maximă suportată
90 kg
Tara de Origine
Polonia
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Taburet tapitat, dreptunghiular, 132x36x64 cm, Laurence, Eltap - game variate de modele si culori!