Tarc interior pentru animale de companie, 125 x 63 x 42 cm, polipropilena, alb, Songmics

songmics
10400 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU LPC001W01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Tarc interior pentru animale de companie, 125 x 63 x 42 cm, polipropilena, alb, Songmics - Descriere

Asamblarea este simplă: Pur și simplu uniți panourile de plastic cu conectorii cu ajutorul ciocanului de cauciuc inclus și veți instala rapid acest țarc pentru animale de companie; structura modulară ușoară permite, de asemenea, dezasamblarea ușoară sau mutarea acestuia.

Spatios și sigur: Această piesa pentru animale de companie oferă o zonă spațioasă pentru porcușorii de Guineea, șoareci, arici sau iepurași să alerge, exploreze și se distreze; pereții de plastic netezi cu înălțimea de 42 cm le limitează șansele de a ieși.

Detalii preventive: Fundul acestui tarc oferă nu doar stabilitate, ci și protecție eficientă pentru podelele dumneavoastră; nu există spații între panourile de plastic și conectori prin care animalele mici să poată să se strecoare.

Total personalizabil: Puteți să-l configurați in forma de  L pentru a vă adapta spațiul, să suprapuneti panourile pentru a adăuga un al doilea etaj, să atașați un acoperiș (toate în limitele pieselor incluse) sau să combinați 2 tarcuri pentru a construi o casă mai mare sau mai înaltă pentru micuții voștri prieteni pufoși - alegerea este în totalitate a voastră!

Transparent și ușor de curățat: Panourile transparente de plastic vă permit să țineți un ochi pe micii voștri prieteni pufoși și să interacționați cu ei; atunci când zona porcușorilor de Guineea devine murdară, pur și simplu ștergeți-o cu o cârpă umedă.


Material panouri: polipropilena, metal

Material conectori: plastic ABS

Dimensiune: 125 x 63 x 42 cm

Greutate produs: 3,5 kg

Pachetul contine:

- 12x panouri (45x35 cm)

- 8x panouri (35x35 cm)

- 27x conectori 

- 30x coliere

- 1x ciocan

- instructiuni


Dimensiune pachet: 51 x 37 x 9.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LPC001W01
Brand
Culoare
Alb, Negru
Material
Metal, Plastic ABS, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Tarc interior pentru animale de companie, 125 x 63 x 42 cm, polipropilena, alb, Songmics - game variate de modele si culori!