Ustensila pentru taierea cartofilor in spirala Presto, Tescoma, 24 cm, inox/plastic, argintiu/alb/portocaliu

Green Future
8400 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Green Future
Cod produs - SKU 8595028453744
Estimare livrare 29 martie – 02 aprilie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Ustensila pentru taierea cartofilor in spirala Presto, Tescoma, 24 cm, inox/plastic, argintiu/alb/portocaliu - Descriere

Gama Presto de la Tescoma ofera o linie completa pentru bucatarie, incluzand ustensile, accesorii, cutite, vase de gatit, tigai si multe altele. Produsele au o calitate superioara, sunt foarte practice si ergonomice, cu un design functional si placut, toate la un pret accesibil.

Decoratorul din plastic rezistent este special conceput pentru taierea cartofilor, in spirala, fara risc de accidentare. Setul include 4 tepuse din otel inoxidabil, perfecte pentru prajirea sau coacerea cartofilor spiralati.

Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Tescoma este unul din cele mai cunoscute nume pe plan mondial in domeniul ustensilelor de bucatarie si a cutitelor, cu o traditie de peste 25 ani; de origine ceha, brandul Tescoma este disponibil in peste 90 de tari din toata lumea, oferind intotdeauna articole de calitate, fiabile, cu un design functional, la preturi corecte si accesibile.

Mențiuni
Pachetul contine 4 tepuse de schimb.

Maner
Din plastic

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
8595028453744
Brand
Lungime
24 cm
Tip produs
Curatatoare si feliatoare
Material
Inox
Taguri
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Ustensila pentru taierea cartofilor in spirala Presto, Tescoma, 24 cm, inox/plastic, argintiu/alb/portocaliu - game variate de modele si culori!