Ansamblu pentru pisici cu litiera, 60 x 52 x 185 cm, plus / PAL melaminat, maro / alb, Feandrea

RON 71500 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU PCT116X01
Estimare livrare 23 mai – 03 iunie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Ansamblu pentru pisici cu litiera, 60 x 52 x 185 cm, plus / PAL melaminat, maro / alb, Feandrea - Description

Ușor de integrat în casa ta: Acest ansamblu pentru pisici, care combină maro vintage cu alb, se potrivește majorității stilurilor de acasă și adaugă un farmec atrăgător în orice cameră.

Ansamblu 2 in 1: Ansamblu pentru pisici și dulap pentru litieră într-un singur loc - Această piesă de mobilier pentru pisici oferă prietenului tău blănos un spațiu al său. Plasat într-un colț, tot ce ai nevoie este într-un singur loc - o soluție reală pentru economisirea spațiului!

Sărit, observat, zgâriat: Design-ul pe mai multe niveluri facilitează accesul. Patutul de sus este ideal pentru observare. Mai multi stâlpi pentru zgâriat satisfac instinctul natural de micilor tai prieteni blănoși.

Confortabil și pufos: Pernele sunt realizate din pluș de 500 g/m² - chiar mai moi și mai pufoase decât plușul convențional, astfel încât prietenii tăi cu patru picioare să se poată relaxa și să doarmă confortabil pe acest ansamblu.

Ușor de curățat: Dulapul pentru litieră previne imprastierea nisipului; Suprafața este ușor de curățat cu o cârpă; Pernele pot fi curățate cu o rola pentru îmbrăcăminte sau un pieptan pentru pisici, în plus, sunt detașabile și lavabile la mașină.

Stabil și sigur: Cu picioarele ajustabile, ansamblul pentru pisici stă stabil chiar și pe podele ușor inegale; fixează casa pentru pisici pe perete cu accesoriul de fixare inclus pentru a crea un mediu sigur pentru prietenii tăi cu patru picioare și pentru tine.

Doua pompoane de rezerva: În plus față de cele 2 pompoane portocalii care oferă distractie nelimitată micilor tale prieteni blănoși, acest ansamblu vine cu 2 pompoane de rezervă fără clopoței, astfel încât să le poți înlocui dacă este necesar.


Material litiera: PAL melaminat

Material stalpi: sisal

Material pernute: plus cu densitatea 500 g/m²

Dimensiune: 60 x 52 x 185 cm

Greutate: 28 kg

Pachetul contine:

1x ansamblu 2 in 1

accesorii de asamblare

instructiuni

1x accesoriu de fixare

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
PCT116X01
Brand
Culoare
Alb, Maro
Material
PAL melaminat, Plus, Sisal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Ansamblu pentru pisici cu litiera, 60 x 52 x 185 cm, plus / PAL melaminat, maro / alb, Feandrea - game variate de modele si culori!