Biblioteca Living cu 9 Rafturi, Maro / Negru, PAL Melaminat / Metal, Vasagle, LLS155B01

RON 53200 (VAT included) RON 55000
livrare gratuita
Product code - SKU LLS155B01
Estimare livrare 20 mai – 29 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Biblioteca Living cu 9 Rafturi, Maro / Negru, PAL Melaminat / Metal, Vasagle, LLS155B01 - Description

Mai multe compartimente, mai mult spatiu de depozitare: Aceasta biblioteca spatioasa de 30 x 100 x 170 cm vine cu 9 compartimente deschise pentru a-ti tine cartile pretuite sau obiectele organizate - nicio sansa pentru haos!

Obiecte casnice de inaltimi diferite: Compartimentele acestei biblioteci au 3 inaltimi diferite: 24,5 cm, 30,5 cm si 38 cm. Astfel, obiectele tale de inaltimi variate precum carti, rame foto sau vaze mai inalte pot fi asezate aici.

Un punct focal stabil: Un raft frumos? Frumos. Un raft frumos si stabil? Nu se poate mai bine! Un cadru solid din metal negru, placi aglomerate din lemn de calitate de culoare maro rustica si bare in forma de X pe spate permit acestui raft de depozitare sa se evidentieze prin stabilitate si frumusete.

Asamblare rapida: Asamblarea acestui raft de carti nu te va face sa ghicesti ce trebuie sa faci in continuare, deoarece exista instructiuni clare si piese numerotate care te ajuta sa-l asamblezi cu usurinta.

Ce primesti: O biblioteca rustica cu picioare reglabile pentru a preveni balansarile enervante pe podele denivelate. Acest raft adauga stil casei tale si ofera suport fiabil pentru obiectele tale (suporta pana la 50 kg).

Culoare: maro, negru

Materials: PAL, metal

Dimensiune: 100 x 30 x 170 cm (L x l x H) 

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Pachetul contine:

1 x biblioteca

1x kit de montare

1 x kit anti-inclinare

1x instructiuni

NOTA: Este interzis copiilor să urce pe produs și să se joace cu el. Din motive de siguranță, vă rugăm să fixați produsul pe perete cu dispozitivul anti-înclinare furnizat.


Dimensiune pachet: 78.5x37x7.7 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LLS155B01
Weight
9.05 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
9
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Biblioteca Living cu 9 Rafturi, Maro / Negru, PAL Melaminat / Metal, Vasagle, LLS155B01 - game variate de modele si culori!