Cos de gunoi cu capac si pedala, 38,2 x 27,8 x 58,6 cm, metal, argintiu / negru, Songmics

songmics
RON 40500 (VAT included) RON 45200
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU LTB530E50
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Cos de gunoi cu capac si pedala, 38,2 x 27,8 x 58,6 cm, metal, argintiu / negru, Songmics - Description

O soluție spațioasă pentru o familie mare: Această coș de bucătărie de 50 L oferă un volum intern mare pentru a satisface nevoile familiilor mari. Te scutește de inconveniența călătoriilor frecvente între bucătărie și tomberonul de gunoi de la marginea drumului.

Pedala ușor de utilizat: Pedala cu o lățime de 19 cm furnizează o suprafață confortabilă, permițându-ți să deschizi capacul fără efort. Este fabricata din oțel rezistent pentru o durată de viață îndelungată.

Ușor de curățat și design modern: Acest coș de bucătărie din oțel inoxidabil este rezistent la rugină și ușor de curățat cu o cârpă umedă. Are un aspect modern și elegant care se potrivește cu ușurință oricărui decor.

Închidere ușoară și menținere deschisă: Acest coș de gunoi cu pedala dispune de un capac silențios cu închidere ușoară, fără zgomot. Capacul poate fi fixat deschizându-l manual, atunci când este necesară curățarea.

Detalii gândite: Filtrul de carbon din capac ajută la absorbția mirosurilor neplăcute, menținând bucătăria proaspătă. Sunt inclusi 15 saci de gunoi (45-55L) care se potrivesc perfect în acest coș de gunoi.


Material: metal (otel inoxidabil), polipropilena

Dimensiune: 38,2 x 27,8 x 58,6 cm

Inaltime totala: 87,3 cm

Greutate: 4,4 kg

Pachetul contine:

- 1x cos de gunoi 

- 15x saci

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LTB530E50
Brand
Culoare
Argintiu, Negru
Material
Otel Inoxidabil, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Cos de gunoi cu capac si pedala, 38,2 x 27,8 x 58,6 cm, metal, argintiu / negru, Songmics - game variate de modele si culori!