Dulap pentru bijuterii cu oglinda, MDF / catifea, alb, Songmics

songmics
RON 51000 (VAT included)
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU JJC001W01
Estimare livrare 23 mai – 03 iunie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Dulap pentru bijuterii cu oglinda, MDF / catifea, alb, Songmics - Description

Montare pe usa sau pe perete: Doua modalitati pentru a-l monta. Dulapul pentru bijuterii vine cu 2 carlige pentru montare pe usa, suruburi pentru montare pe perete si 2 tampoane protectoare pe spatele dulapului pentru a il mentine in loc si a preveni miscarile.

Capacitate mare: Cu 108 locuri pentru cercei si 36 de orificii pentru cercei cu surub sau stift, 36 de carlige pentru coliere, 39 de locuri pentru inele, 1 bara pentru bratari si 4 rafturi, toate comorile tale au locul lor in acest dulap pentru bijuterii cu oglinda - fara dezordine sau incurcaturi in plus!

Doua organizatoare cosmetice detasabile: Cu 3 suporturi adanci pentru pensule, 2 compartimente pentru pudre si 8 locuri pentru rujuri, aceste 2 organizatoare din plastic mentin cosmeticele organizate si usor accesibile. In plus, ele sunt detasabile pentru curatare usoara.

Dulap pentru bijuterii 2 in 1: Cu o oglinda fara rama cu dimensiunea de 37,5 x 108 cm si un dulap intr-un singur produs, aceasta piesa de mobilier nu numai ca satisface nevoile tale pentru depozitare, dar iti permite si sa-ti verifici rapid machiajul si tinuta inainte de a pleca, economisindu-ti timp.

Cadou care aduce zambetul: Fie ca este vorba despre aniversari, casatorii sau sarbatori, acest dulap pentru bijuterii care combina stilul cu functionalitatea este un cadou minunat pentru cei dragi, familie, prieteni sau chiar pentru tine si cu siguranta va aduce un zambet pe buze.

Material corp: MDF

Material interior: catifea

Dimensiune: 37.5 x 9.7 x 108 cm

Pachetul contine: 

1x dulap pentru bijuterii

2x chei

accesoriu de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 118.5 x 45 x 17.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
JJC001W01
Weight
10.8 kg
Brand
Culoare
Alb
Material
Catifea, MDF, Sticla
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Dulap pentru bijuterii cu oglinda, MDF / catifea, alb, Songmics - game variate de modele si culori!