Geanta de transport pentru animale de companie, 91 x 63 x 63 cm, textil / metal, negru, Feandrea

RON 43300 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU PDC90H
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Geanta de transport pentru animale de companie, 91 x 63 x 63 cm, textil / metal, negru, Feandrea - Description

Ia-ti prietenul cu blana cu tine: Vrei sa iti iei prietenul cu patru picioare in vacanta? Sau ai nevoie de o modalitate sigura de a-l duce la veterinar? Aceasta geanta de transport pentru animale se desface si se asambleaza usor si este gata sa-ti protejeze animalul de companie in calatorie - in doar cateva minute!

Ce se intampla afara?: Cu ferestre din plasa si spatiu generos in interior, prietenul tau curios cu blana poate privi afara si se poate bucura de peisaje si de aerul proaspat, astfel incat sa nu-ti faci griji ca se simte singur si inghesuit.

Mergeti pe distante lungi: Pentru a-ti ajuta animalul de companie sa calatoreasca cu tine si sa vada o lume mai mare, durabilitatea si confortul sunt indispensabile. Cu un cadru metalic, material textil tip Oxford rezistent la uzura si un pres pufos in interior din blanita, prietenul tau se va simti in siguranta si confortabil in calatorie.

Cand se incheie calatoria: Curata usor murdaria si petele cu o perie moale, pliaza cu usurinta cusca pentru caine, ascunde-o in coltul camerei tale de zi si asteapta urmatoarea calatorie fericita!

Verifica marimea: Dimensiunea acestei genti pentru caini este de 91 x 63 x 63 cm. Dar pentru a te asigura ca se potriveste animalului tau, conteaza si marimea acestuia. Asa ca te rog sa masori inaltimea si lungimea cainelui tau pentru a te asigura ca selectezi marimea potrivita.

Material: textil (material textil tip Oxford), metal (otel), blanita

Dimensiune: 91 x 63 x 63 cm

Pachetul contine:

1x geanta de transport

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 92 x 69 x 9 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
PDC90H
Weight
5.9 kg
Brand
Culoare
Negru
Material
Blana, Metal, Tesatura Oxford
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Geanta de transport pentru animale de companie, 91 x 63 x 63 cm, textil / metal, negru, Feandrea - game variate de modele si culori!