Husa de pat cu elastic si 2 fete de perna, cocolino tip jacquard, uni, pat 2 persoane, roz, C02

RON 12900 (VAT included)
shipping cost is not included
Product code - SKU C02
Estimare livrare 29 aprilie – 01 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Husa de pat cu elastic si 2 fete de perna, cocolino tip jacquard, uni, pat 2 persoane, roz, C02 - Description

Husa de pat Cocolino tip Jacquard este o piesa eleganta si sofisticata pentru dormitorul tau. Fabricata dintr-un material de inalta calitate, aceasta husa adauga o nota de lux si confort. Design-ul cu model Jacquard, culoare roz, confera o nota subtila de rafinament si eleganta. 

Cu o textura moale si placuta la atingere, husa de pat Cocolino iti va oferi o experienta de somn reconfortanta si odihnitoare. Este conceputa pentru a se potrivi perfect pe un pat matrimonial, asigurandu-se ca patul tau ramane protejat si curat. Husa de pat Cocolino tip Jacquard aduce o atmosfera placuta si relaxanta in dormitorul tau, completand decorul cu un stil subtil si rafinat.

Husa de pat confectionata din microfibra plusata extrem de moale si de catifelata. Husa beneficiaza de sistem de prindere inteligent, cu elastic, ce ii permite sa aiba o pozitie fixa pe saltea indiferent de moment.

Modelul tricotat este de o calitate foarte ridicata, gros si calduros, formele sale in relief conferindu-i o estetica mult imbunatatita fata de husele cocolino clasice.

Info: Imaginea husei pentru saltea este de prezentare, astfel ca pot exista mici diferente intre fotografie si realitate, in functie de setarile monitorului / telefonului dumneavoastra

 Instructiuni de intretinere: 

- se spala automat la 40 grade;

- NU se folosesc inalbitori chimici

- se calca la 130 grade MAXIM

Recomandam spalarea produsului inainte de folosire.

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
C02
Dimensiuni cearceaf pat
230x250 cm
Imprimeu
Uni
Nr. piese
3 Piese
Culoare
Roz
Material
Microfibră plușată
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Husa de pat cu elastic si 2 fete de perna, cocolino tip jacquard, uni, pat 2 persoane, roz, C02 - game variate de modele si culori!