Oglinda 60x60x2 cm, Tressedi, Eltap

RON 79000 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU MI-TRE-B-60
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Oglinda 60x60x2 cm, Tressedi, Eltap - Description

Oglinda Tressedi este o oglindă elegantă și funcțională care va deveni fără îndoială un element semnificativ al interiorului dumneavoastră.

Dimensiunile sale sunt de 60 cm în lățime, 80 cm în înălțime și 2 cm în adâncimea sticlei, făcând-o o soluție ideală pentru oglinzi în diferite spații, de la dormitoare la băi.

Această oglindă este extrem de ușoară, cântărind doar 9 kg, ceea ce facilitează instalarea și transportul. Pachetul include, de asemenea, accesoriile necesare pentru agățare, cum ar fi dibluri, șuruburi și cârlige, ceea ce face instalarea simplă și rapidă.

Rama oglinzii Tressedi este rectangulară și de culoare neagră, conferindu-i un aspect modern și elegant. Această ramă neagră creează un contrast cu suprafața luminoasă a oglinzii, creând o combinație impresionantă care se potrivește diferitelor designuri de interior.

Dimensiunile pachetului în care este livrată oglinda sunt de 85 cm x 65 cm x 7,3 cm, asigurând transportul în siguranță și protecția oglinzii împotriva deteriorărilor în timpul livrării.

Oglinda Tressedi nu este doar un obiect practic, ci și un element decorativ care va aduce o nouă calitate casei dumneavoastră, adăugând eleganță și modernitate.

Această soluție pentru oglinzi cu siguranță va atrage atenția și va evidenția caracterul unic al spațiului dumneavoastră.

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
MI-TRE-B-60
Tara de Origine
Polonia
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Oglinda 60x60x2 cm, Tressedi, Eltap - game variate de modele si culori!