Organizator cosmetice cu 4 sertare, acrilic, alb, Songmics

songmics
RON 10800 (VAT included)
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU JKA0010TP
Estimare livrare 27 mai – 05 iunie.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Organizator cosmetice cu 4 sertare, acrilic, alb, Songmics - Description

Fabricat din material acrilic rezistent la apa si umiditate : Acest lucru va permite sa utilizati acest organizator pentru cosmetice intr-o baie umeda si sa o mentineti in ordine perfecta.

Design practic si elegant: in alb lapte, fin lucrat si cu manere personalizate; compartimentele de pe cele 2 corpuri sunt la inaltimi si dimensiuni diferite, astfel incat lucrurile sa poata fi intotdeauna stocate in mod stabil.

Foarte functional, un miracol al depozitarii. Poate fi folosit pentru a stoca o mare cantitate de obiecte sortate. Pe cele 16 compartimente de sus puteti stoca rujurile dvs., produsele cosmetice - acela este locul perfect. Pe cele 16 compartimente de sus, puteti plasa rujurile, ojele, pensulele de machiaj, rimelurile, creioanele de sprancene, etc., in timp ce bijuteriile sau diverse produse cosmetice de diferite dimensiuni pot fi stocate in sertarele de jos.

Economisire de spatii: Format din 2 corpuri. Distribuit vertical, ocupa putin spatiu, mic si finisat. Poate fi folosit ca o unitate sau, daca este necesar, separat.

Utilizare flexibila: Fie in baie, pe masa de toaleta sau pe birou, poate fi folosit pentru articole de machiaj, bijuterii si accesorii de baie, mici fire de cusut, produse pentru hobby si artizanat sau obiecte de birou.

Material: acrilic

Dimensiune: 24 x 13.5 x 18.5 cm

Pachetul contine:

1x organizator cosmetice 


Dimensiune pachet: 28 x 23.5 x 18 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
JKA0010TP
Weight
1.69 kg
Brand
Nr sertare
4
Culoare
Alb
Material
Acrilic
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Organizator cosmetice cu 4 sertare, acrilic, alb, Songmics - game variate de modele si culori!