Organizator incaltaminte cu 10 compartimente, 43 x 31 x 173 cm, metal / polipropilena, alb / negru, Songmics

songmics
RON 18700 (VAT included)
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU LPC10HV1
In stock
Estimare livrare 29 aprilie – 01 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Organizator incaltaminte cu 10 compartimente, 43 x 31 x 173 cm, metal / polipropilena, alb / negru, Songmics - Description

Dezordinea, disparuta: Proiectat pentru a utiliza spatiul pe podea, acest organizator pentru pantofi poate fi suprapus si personalizat pentru spatiul si preferinta ta, maximizand fiecare centimetru al coridorului, camerei de zi, spatiului de sub scari, dulapului, din spatele usii, al mansardei si biroului.

Mai usor decat crezi: Cu un ciocan si instructiuni ilustrate incluse, asamblarea acestui organizator pentru pantofi este placuta - aproape ca si cum te-ai juca cu blocurile de constructii! Te muti? Aceasta piesa de mobilier usor de demontat face relocarea usoara!

Calitatea conteaza: Dotat cu conectori de calitate din plastic ABS, un cadru metalic robust si panouri din polipropilena rezistente la apa si usor de curatat, fiecare compartiment de 40 x 30 x 17 cm poate sustine pana la 10 kg; accesoriile de prindere sunt incluse pentru a oferi colectiei tale un loc sigur.

Imbratiseaza totul: Capabil sa gazduiasca intre 20 si 30 de perechi de pantofi; tocurile înalte, adidasii si pantofii pentru copii pot fi in sfarsit stapaniti de acest organizator! De asemenea, poti inlatura un raft pentru a obtine un spatiu mai mare pentru pantofii mai inalti sau jucariile de plus.

Ce primesti: Un organizator pentru pantofi modular cu 10 compartimente, mult spatiu pentru a pastra ordinea in haos, un design personalizabil pentru a se potrivi nevoilor tale diverse, instructiuni clare si un ciocan inclus pentru a usura asamblarea.

Material: polipropilena, metal, plastic ABS

Dimensiune (1x10): 43 x 31 x 173 cm

Dimensiune (2x5): 83 x 31 x 88 cm

Capacitatea maxima de sustinere a unui cub: 10 kg

Pachetul contine:

12x panouri (40x30 cm)

10x panouri (40x17 cm)

48x conectori din plastic 

1x ciocan 

2x accesorii de prindere

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 41.5 x 32 x 19 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LPC10HV1
Weight
7.6 kg
Brand
Culoare
Alb, Negru
Material
Metal, Plastic ABS, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Organizator incaltaminte cu 10 compartimente, 43 x 31 x 173 cm, metal / polipropilena, alb / negru, Songmics - game variate de modele si culori!