Patut pentru caini, Ø 70 cm, plus, gri antracit, Feandrea

RON 13000 (VAT included)
shipping cost is not included
Product code - SKU PGW039G02
Estimare livrare 22 mai – 31 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Patut pentru caini, Ø 70 cm, plus, gri antracit, Feandrea - Description

Lung, pufos si durabil: Plusul este lung, având 4 cm, si creeaza un pat pufos și moale pentru prietenul tău cu blană. Mai mult, plusul este rezistent și nu se desprinde ușor - nicio teamă de câinii obsedați de mestecat.

Umplutura moale, somn bun: Acest pat liniștitor pentru câini, gros de 20 cm, este umplut cu polipropilena moale, dar suportivă, oferind confort durabil pentru un somn bun fără sfârșit.

Husă lavabilă, curățare ușoară: Cu un fermoar pe partea de jos a patului în formă de gogoașă, poți îndepărta perna centrală pentru a curăța restul și pentru a scăpa de murdărie și mirosuri - mai ușor pentru tine și o viață mai igienică pentru animalul tău de companie.

Fără alunecare, fără griji: Cu puncte de cauciuc antialunecare pe partea de jos, câinele tău se simte în siguranță când se ridica și se asaza- în special pentru câinii vârstnici și cei energici.

Mărime și sfaturi: Acest pat pentru animale de companie are dimensiunile de 70 x 20 cm (Diametru x Înălțime), fiind ideal pentru câinii de talie medie până la 17 kg - măsoară dimensiunile animalului tău pentru a te asigura că se potrivește. În plus, este livrat într-un pachet vid. Agită-l și scutură-l pentru a te asigura că își atinge dimensiunea completă înainte de utilizare.

Material: plus

Material umplutura: polipropilena, spuma cu memorie

Diametru: Ø 70 cm

Inaltime: 20 cm

Greutate: 1,5 kg

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
PGW039G02
Forma
Rotund
Culoare
Gri Antracit
Material
Plus, Polipropilena
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Patut pentru caini, Ø 70 cm, plus, gri antracit, Feandrea - game variate de modele si culori!