Scaun dining, metal, gri / auriu, Songmics

songmics
RON 675 00 (VAT included)
songmics
livrare gratuita
Product code - SKU LDC077G01V1
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Scaun dining, metal, gri / auriu, Songmics - Description

Confort extins: nu mai ai scaune inguste! Cu un scaun cu o latime de 49 cm si cu bratele confortabil inclinate, te vei scufunda in relaxare; perna de scaun de 7 cm grosime ofera confort suplimentar. Nu vei mai vrea sa te ridici!

Daca confortul ar avea un design: Ar fi acest scaun! Cu o husa de catifea neteda pentru a te simti bine, dungile matlasate care adauga o nota unica locuintei tale si picioarele usor inclinate din metal negru pentru un plus de stralucire.

Ca o imbratisare: aseaza-te, inchide ochii si scufundate. Sprijin delicat pentru corp si suflet. Datorita picioarelor puternice si reglabile, acest scaun poate ramane stabil chiar si pe teren usor denivelat si protejeaza de asemenea podeaua de zgarieturi.

Asamblare rapida: asamblarea acestui scaun tapitat este foarte usoara. Cu 5 suruburi, trebuie sa pui picioarele impreuna si sa le fixezi in partea de jos a scaunului. Atat nu mai este nimic de spus aici.

Scaunul este potrivit pentru: orice loc in care sa stai. In sufragerie pentru o cina romantica cu partenerul, in birou sau chiar pe balcon pentru a petrece o frumoasa dupa-amiaza. Alegerea iti apartine!

Culoare: Gri / Auriu

Material: Metal

Dimensiune totala: 62,5x60x85 cm

Pachetul contine:

1x scaun dining

1x kit-ul de accesorii

1x instructiuni

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LDC077G01V1
Weight
8.4 kg
Brand
Culoare
Auriu, Gri
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Scaun dining, metal, gri / auriu, Songmics - game variate de modele si culori!