Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle

RON 20500 (VAT included) RON 25600
shipping cost is not included
Product code - SKU LET07WN
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle - Description

O lovitura pentru minimalisti: Blatul alb se potrivește bine cu trio-ul de picioare din lemn usor indepartate; design-ul simplu și impecabil executat le fac o adaugare binevenita in orice atmosfera minimalista.

Foarte usor de asamblat: Pentru a asambla acest set de mese (45 cm diametru x 50 cm înălțime - masuta mare, 35 cm diametru x 35 cm înălțime -masuta mica), trebuie doar să insurubati picioarele pe blatul mesei, nu sunt necesare unelte; faceti acest lucru o singura data pentru fiecare picior, apoi sunteti gata!

Unde pot fi utilizare? Nimic nu e mai rau decat sa te asezi si sa nu ai unde sa iti pui bautura - aseaza o masuta pe fiecare parte a canapelei sau a patului pentru a oferi gustari si bauturi in timpul serii de film, sau pur si simplu asaza cateva plante si alte obiecte decorative pentru a-ti infrumuseta camera.

Dorind durabilitate: Caracteristicile noastre triplu imbunatatite pot elimina orice indoieli cu privire la calitatea sa: blatul mesei din lemn ingineresc este sustinut in mod constant de picioarele din lemn de pin solid, structura tip trepied asigura o stabilitate ridicata, iar vopseaua uscata UV creste duritatea si durabilitatea.

Ce primiti: Un set de masute de cafea cu asamblare fara unelte și design minimalist pentru a se potrivi diferitelor stiluri. Oferiti o adaugare decorativa si practica casei dumneavoastra imediat.

Material: lemn de pin, MDF melaminat

Diametru masuta mare: Ø 45 cm

Inaltime: 50 cm

Diametru masuta mica: 35 cm

Inaltime: 35 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 25 kg

Pachetul contine: 

2x masute 

1x instructiuni

4x protectii de alunecare


Dimensiune pachet: 53.5 x 50 x 11 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LET07WN
Weight
4.75 kg
Brand
Numar bucati/set
2 piese
Culoare
Alb, Natural
Material
Lemn de pin, MDF melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle - game variate de modele si culori!