Set 3 cutii depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, multicolor, Songmics

songmics
RON 8000 (VAT included)
shipping cost is not included
songmics
Product code - SKU RFB701Y03
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Set 3 cutii depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, multicolor, Songmics - Description

Explorează lumea oceanului: Balena adorabilă, broasca țestoasă și crabul de pe cutiile de depozitare multicolore vă cheamă pe tine și pe copilul tău să veniți și să explorați lumea oceanului plină de distracție!

Prietenii de incredere, pentru mult timp: Făcute din carton cu grosimea de 2 mm și material textil nețesut durabil, și cu un maner în fiecare parte pentru a fi ușor de transportat, aceste cutii de depozitare vor fi martore la creșterea copiilor tăi și vor fi cei mai buni prieteni ai lor pentru mult timp.

Asamblarea făcută cum trebuie: Desfășurarea acestor cuburi de depozitare poate fi o interacțiune distractivă între părinte și copil. Oferă micuților o mână de ajutor pentru a deschide fiecare cutie, a pune cartonul pe fund și gata! Când nu sunt în uz? Pur și simplu pliază-le pentru o depozitare care economisește spațiu!

Unde să le folosești? Pe un raft de depozitare în sufrageria ta? Sunt bune pentru a aduna jucăriile răspândite și pentru a-ți redobândi spațiul ordonat; sau, în dormitorul tău? Dimensiunea de 30 x 30 x 30 cm le permite să se potrivească celor mai multe dulapuri, aranjând hainele și economisind spațiu pe podea.

Ce primești: Un set de 3 cutii de depozitare cu un design tematic oceanic și 2 mânere laterale pentru a-ți oferi mai multe soluții de depozitare, în timp ce îi încurajezi pe copii să își aranjeze cu bucurie jucăriile singuri.


Material: carton, textil (material netesut)

Dimensiune: 30 x 30 x 30 cm

Greutatea unei cutii: 0,6 kg

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
RFB701Y03
Categories
Brand
Nr. piese
3 Piese
Culoare
Multicolor
Material
Carton, Textil
Tara de Origine
Germania
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set 3 cutii depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, multicolor, Songmics - game variate de modele si culori!