Set canapea tapitata, extensibila + doua fotolii, Puerto 3+1+1, Eltap

eltap
RON 6,89000 (VAT included)
eltap
livrare gratuita
Product code - SKU A_P3+1_xx
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Set canapea tapitata, extensibila + doua fotolii, Puerto 3+1+1, Eltap - Description

Set de lounge Puerto

Ai un living mare? Ce-ai zice de relaxare acasă citind o carte sau vizionând un film cu familia ta? Alege un set de canapele potrivit care să îmbunătățească experiența ta de odihnă cu o calitate superioară a confortului și mult spațiu pentru toată lumea. Setul de canapele Puerto, care include o canapea mare și două fotolii club moi, s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie.

Setul de lounge Puerto, o alegere perfectă pentru cei în căutarea unor piese de mobilier unice

Dacă iubești interioarele unice, stilurile și mobilierul care sunt departe de a fi comune, stilizarea setului de canapele Puerto cu siguranță te va încânta și te va face să îl dorești ca piesa centrală a sufrageriei tale. O juxtapunere a modernului cu clasicul, și a clasicului cu vintage-ul: pe scurt, acesta este designul din spatele Puerto, un set ce cuprinde o canapea completă și confortabilă și două fotolii club. Întregul set îmbunătățește locul tău perfect de odihnă, atât ziua cât și noaptea, căci canapeaua extensibilă este perfectă atunci când ai oaspeți care rămân peste noapte, sau pur și simplu ca un pat principal dacă locuiești într-un apartament mic fără spațiu de rezervă pentru un pat. Construcția simplă, clasică a mobilierului adaugă accente unice pentru a-i lărgi varietatea. Brațele prezintă tampoane de lemn atrăgătoare la vedere. Părțile tapițate au cusături asimetrice și inserții rotunde decorative cu rame de lemn. Tapiseria este un mix de două culori, Puerto fiind disponibil în tonuri subtile sau contrastante.

Set de lounge Puerto: cel mai bun în confort pentru lounge

Canapeaua Porto este concepută pentru utilizatorii pretențioși care visează la mobilier de sufragerie care este elegant, confortabil și funcțional. Suita include canapeaua Puerto 3F, cu dimensiuni de 228x97x90 cm, și două fotolii club Puerto 1F, fiecare având dimensiuni de 90x90x90 cm. Canapeaua este mai mult decât un loc pentru odihnă de zi, deoarece poate fi transformată într-un pat. Mecanismul simplu și intuitiv, cu un spătar rabatabil și o parte de jos extensibilă, facilitează transformarea într-un loc de dormit. Un alt avantaj îl constituie spațiul de depozitare pentru lenjeria de pat. Canapeaua folosește arcuri Bonnell pentru a asigura o reziliență optimă, flexibilitate și rezistență la deformare, fiind căptușită cu spumă T25 pentru a asigura o senzație moale pentru o relaxare bună. Fotoliile sunt umplute cu spumă moale, dar stabilă T30, care susține optim corpul. Cu spătarele și pernele de șezut atent profilate, vă puteți bucura de un nivel sublim de confort și vă permiteți coloanei vertebrale să se relaxeze. Dacă dorești funcționalitate combinată cu confort și un aspect cu adevărat original, ia în considerare setul de canapele Puerto pentru camera ta de zi.

Materiale tapiterie: Sawana 14, Sawana 16, Sawana 21, Soft 17, Soft 29, Soft 33

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
A_P3+1_xx
Brand
Stil
Modern
Latime
97 cm
Inaltime
90 cm
Lungime
228 cm
Material cadru
Lemn de pin
Material umplutura
Spuma T30
Greutate maximă suportată
370 kg
Tara de Origine
Polonia
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set canapea tapitata, extensibila + doua fotolii, Puerto 3+1+1, Eltap - game variate de modele si culori!