Set masuta de cafea Marlo si fotoliu Arti, Eltap

RON 3,08000 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU MarloA_1
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Set masuta de cafea Marlo si fotoliu Arti, Eltap - Description

Duoul de masă Marlo și fotoliu Arti, estetică și confort într-unul

Fotoliul Arti se concentrează pe un mod modern de lucru. De aceea veți găsi în interior o combinație de placă de mobilier și placaj HDF, adică materiale durabile și rezistente. Datorită acestora, mobilierul se poate lăuda cu rezistența la supraîncărcări asociate utilizării de zi cu zi și rămâne insensibil la distorsiuni. Sub tapiteria placuta la atingere veti gasi doua tipuri de spuma: HR si T25. Împreună, oferă produsului moliciune și flexibilitate ridicate. Nu e de mirare că atunci când te așezi într-un fotoliu, vei simți o fericire de neuitat, care îți va face odihna mult mai plăcută.

Fotoliul Arti se concentrează și pe o suprafață conturată. Prin urmare, va susține în mod corespunzător curbele naturale ale corpului tău, protejându-te de durerile de spate.

Masuta de cafea moderna Marlo este mai mult decat un mod convenabil de a savura cafeaua de dimineata. Este, de asemenea, o piesă de mobilier stilată, care va avea grijă de estetica întregului spațiu. Tu nu crezi? Aruncă o privire la cele două rafturi încăpătoare ale sale și vei observa rapid că sunt capabile să depoziteze un număr surprinzător de mare de lucruri. Cărți, ochelari, telecomenzi TV, un pachet de șervețele... cu Marlo vor fi mereu la îndemâna ta!

Blaturile meselor sunt realizate în întregime din placă laminată în culoarea SONOMA. Arată frumos atunci când este combinat cu un cadru geometric din oțel vopsit în negru. Ambele materiale fac ca masuta de cafea sa fie foarte rezistenta la deteriorarea mecanica, asa ca va uimi prin aspectul sau pentru o perioada indelungata.

Arti și Marlo – împreună se vor ocupa de interiorul tău

Cuplul nostru elegant vă va ajuta să creați o compoziție uluitoare în stilul dvs. preferat. Marlo, datorită frumuseții sale minimaliste, se va potrivi perfect cu majoritatea stilurilor de interior moderne. De asemenea, poate fi încorporat cu pricepere în decoruri mai elaborate, unde va deveni un contrast remarcabil cu mobilierul generos.

Și fotoliul tapitat Arti? Își va dezlănțui întregul potențial în stilul scandinav. Totuși, multitudinea de materiale disponibile în oferta ELTAP înseamnă că o poți încorpora cu ușurință în alte decoruri. In acest fel, vei obtine o piesa de mobilier de incredere cu un potential decorativ ridicat!

Produs disponibil cu toate țesăturile din colecția ELTAP

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
MarloA_1
Tara de Origine
Polonia
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Set masuta de cafea Marlo si fotoliu Arti, Eltap - game variate de modele si culori!