Ansamblu de perete pentru pisici, 142,9 x 140,5 cm, 5 piese, PAL / textil, maro, Feandrea

1.09800 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU PCK900T66
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Ansamblu de perete pentru pisici, 142,9 x 140,5 cm, 5 piese, PAL / textil, maro, Feandrea - Descriere

Montaj și demontaj ușor: Cu structura noastră unică Clickat, asamblarea sau dezasamblarea acestui set de mobilier de perete este extrem de ușoară, economisind 50% din timpul dumneavoastră. Doar glisați și conectati părțile împreună cu un "click" și este gata de utilizare!

Combinare, Conectare, Extindere. Posibilități infinite: Combinați modulele în funcție de preferințele sau spațiul pisicii dvs., conectați-le în felul vostru pentru distracție nelimitată sau extindeți locul de joacă pe măsură ce necesitățile pisicilor cresc - creați un paradis unic pentru pisicile dvs.

Piese înlocuibile: Covorul din fetru, perna și segmentele de stâlp pentru zgâriat sunt detasabile, făcându-le ușor de curățat sau înlocuit. Mențineți fara efort mobilierul curat și proaspăt, asigurând în același timp bucurie prelungită pentru prietenii voștri blanosi!

Estetică modernă: Inspirat de mobilierul modern, incorporând elemente de design cubice și rotunjite, setul modern de mobilier pentru pisici este simplu, dar elegant și se integrează ușor în decorul casei dumneavoastră.

Stabil, solid, sigur: Fabricat din materiale și piese de înaltă calitate, acest ansamblu pentru pisici montat pe perete este puternic și stabil, capabil să suporte până la 38,5 kg pe fiecare modul, astfel încât chiar și pisicile pufoase să poată să se cațere și să se joace liniștite.


Material: PAL melaminat, fetru, textil (amestec bumbac / in), plastic

Dimensiune: 142,9 x 140,5 cm

Greutate: 18,2 kg

Pachetul contine:

- 1x hamac 

- 1x scara pentru hamac

- 1x casuta

- 1x patut tip raft

- 1x stalp de zgariat

- accesorii de asamblare

- instructiuni


Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PCK900T66
Brand
Numar bucati/set
5 piese
Culoare
Maro
Material
Fetru, PAL melaminat, Plastic, Textil
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Ansamblu de perete pentru pisici, 142,9 x 140,5 cm, 5 piese, PAL / textil, maro, Feandrea - game variate de modele si culori!