Bancheta cu spatiu depozitare, 80 x 30 x 50 cm, piele ecologica / metal, negru, Vasagle

34400 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU LSB054B01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Bancheta cu spatiu depozitare, 80 x 30 x 50 cm, piele ecologica / metal, negru, Vasagle - Descriere

Confort de fiecare dată când te așezi: Trece-ti mana peste tapiteria netedă și apoi scufundă-te în spuma de 8 cm grosime, de înaltă reziliență, tip 25D, care nu se va deforma niciodată. Această bancheta care oferă un loc excelent pentru ședere va rezista testului timpului.

Puternic și stabil: Cu cadru său solid din metal și picioare universale ajustabile, această bancheta tapițată pentru pantofi poate susține cu ușurință până la 135 kg. Oferă o susținere fermă și stabilă și este ideală pentru începutul sau sfârșitul zilei.

Spatiu suplimentar de depozitare, compatibil cu aspiratorul: Raftul inferior se află la 10 cm deasupra solului și ofera suficient spatiu pentru depozitarea pantofilor. În plus, bancheta este suficient de înaltă pentru ca aspiratoarele autonome sa poata menține camera curată și ordonată.

Îmbogățește aspectul camerei tale: În colecția EKHO de la VASAGLE, pielea ecologică se întâlnește cu cusături fine. Contururile sale line asigură o mai mare siguranță, iar sezutul bine tapițat atinge un echilibru perfect între tensiune și plenitudine.

Îngrijire ușoară, asamblare simplă: Această bancheta are o tapiterie din piele ecologică ușor de curățat. Instrucțiunile clare și uneltele de asamblare incluse fac asamblarea extrem de ușoară pentru un confort și o comoditate maxima.


Material picioare: metal (otel)

Material umplutura: spuma

Material tapiterie: piele ecologica

Material sezut: placaj

Dimensiune: 80 x 30 x 50 cm

Pachetul contine:

- 1x bancheta

- accesorii de asamblare

- instructiuni

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LSB054B01
Brand
Nr rafturi
2
Culoare
Negru
Material
Metal, Piele Ecologica, Placaj, Spuma
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Bancheta cu spatiu depozitare, 80 x 30 x 50 cm, piele ecologica / metal, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!