Biblioteca versatila cu 4 rafturi, PAL melaminat / metal, negru / maro rustic, Vasagle

23500 RON (TVA inclus) 26900 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LLS108B01
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Biblioteca versatila cu 4 rafturi, PAL melaminat / metal, negru / maro rustic, Vasagle - Descriere

Puneti accentul pe el: Daca un obiect are puterea de a va aduce un mic zambet, de ce sa nu-l aratati pe aceasta biblioteca in forma de scara cu 4 rafturi? De la pastrarea carților la afisarea portretelor familiei pline de veselie, cele 4 rafturi ofera o scena generoasa pentru stralucirea tuturor comorilor.

Arata grozav: Imbibata de stil rustic, aceasta biblioteca in forma de scara de 33.8 x 30 x 140 cm, cu placi posterioare impotriva caderii, imbina funcționalitatea si autoexprimarea, functionand ca o adevarata imbogatire pentru iubitorii de mobilier cu design industrial.

Versatila! Doar uitandu-va la ea, puteti vedea ca a fost creat pentru a fi versatil - folositi-l ca suport de expozitie pentru decoratiuni, în bucatarie pentru condimente si boluri, in hol pentru necesitatile de luat cu voi, sau pe balcon pentru a expune cu mandrie plantele dvs.

Mentineti-o stabila: Ajungeti acasa si descoperiti ca biblioteca dvs. s-a rasturnat si ca toate cartile dvs. sunt imprastiate pe podea - teribil, nu-i asa? Aceasta biblioteca este diferita! Piciorusele reglabile si accesoriul de prindere promit o buna stabilitate.

Asamblare simpla, viata simpla: Datorita instructiunilor de asamblare ilustrate si a pieselor clar etichetate, puteti asambla cu usurinta aceasta biblioteca in forma de scara din colectia noastra ALINRU. Acest lucru se potriveste cu stilul de viata al dvs., nu-i asa? Cat mai lipsit de stres posibil!

Material: PAL melaminat, metal

Dimensiune: 33.8 x 30 x 140 cm

Capacitatea maxima de sustinere a unui raft: 10 kg

Pachetul contine: 

1x biblioteca 

accesorii de asamblare

2x accesorii de prindere

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 86 x 37 x 6.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LLS108B01
Greutate
7.4 kg
Brand
Nr rafturi
4
Culoare
Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Biblioteca versatila cu 4 rafturi, PAL melaminat / metal, negru / maro rustic, Vasagle - game variate de modele si culori!