Corp Mobil pentru Birou / Rollbox, 44 x 42 x 69 cm, PAL melaminat, maro / negru, Vasagle

46000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU OFC077B01
Estimare livrare 20 mai – 29 mai.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Corp Mobil pentru Birou / Rollbox, 44 x 42 x 69 cm, PAL melaminat, maro / negru, Vasagle - Descriere

Pentru un birou ordonat: Documentele pe raftul deschis, pixurile in sertarul de sus, si dosarele cu dimensiuni A4 sau de tip letter in sertarul de jos... pastrati-va materialele de birou in acest dulap pentru birou. Ce-ar fi sa afisati si cateva decoratii pe partea de sus?

Unde sa-l puneti: Combinand PAL-ul melaminat cu un cadru de metal, acest dulap are un stil rustic-industrial. Indiferent daca plasati acest dulap in camera de studiu, sufragerie, dormitor sau sub birou, este o alegere buna.

Panouri laterale cu orificii: Pe lateralele raftului deschis se afla panouri de metal cu orificii care previn caderea obiectelor de pe raft, aducand in acelasi timp o nota industriala si conferind un aspect elegant spatiului de lucru.

Trio de flexibilitate, stabilitate si siguranta: Acest unitate pentru birou este prevazuta cu 5 roti (2 dintre ele au frane); roata de sub sertar impiedica rasturnarea sertarului atunci cand acesta este deschis. In plus, sertarele pot fi blocate pentru o securitate mai mare a fisierelor importante.

Asamblare usoara: Datorita instructiunilor usor de urmarit si pieselor numerotate, dulapul mobil va fi gata chiar inainte sa decideti unde sa-l asezati in birou. Munca de birou zilnica este destul de dificila, asa ca haideți sa o facem mai usoara.


Culoare: maro / negru

Material: PAL melaminat / metal (otel)

Dimensiune: 44 x 42 x 69 cm 

Capacitate maxima de sustinere: 60 kg

Pachetul contine:

1 x corp mobil

accesorii de asamblare

1 x instructiuni


Dimensiune pachet: 74.5 x 51 x 16.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
OFC077B01
Categorii
Brand
Nr sertare
2
Nr rafturi
2
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Corp Mobil pentru Birou / Rollbox, 44 x 42 x 69 cm, PAL melaminat, maro / negru, Vasagle - game variate de modele si culori!