Aplica de perete, 15x30x17 cm, Furtim, Eltap

RON 31000 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU LA-FUR-SC1-B
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Aplica de perete, 15x30x17 cm, Furtim, Eltap - Description

Aplica perete Furtim este o propunere de designer care aduce eleganță și modernitate în spațiul dumneavoastră.

Dimensiunile precise sunt 15 cm lățime, 30 cm lungime și 17 cm înălțime, făcându-l o alternativă compactă și funcțională pentru iluminat.

Abajurul aplicei este fabricat din oțel durabil, garantând nu doar durabilitate, ci și un aspect unic. Acest material permite distribuția uniformă a luminii, creând o atmosferă caldă în cameră. Similar cu abajurul, baza aplicei de perete este de asemenea realizată din oțel elegant, asigurând consistența estetică a întregului produs.

Aplica perete Furtim este echipată cu un singur punct de lumină, fiind ideală pentru iluminarea direcționată a unei anumite zone. Tipul de filet E27 oferă o gamă largă de surse de lumină, iar puterea maximă de 15W permite reglarea luminozității conform preferințelor. Clasa de protecție IP20 face aplica de perete potrivită pentru utilizare în încăperi uscate, garantând siguranță și fiabilitate.

Combinatia de culori negru și auriu al aplicei de perete Furtim este o combinație de eleganță și modernitate. Contrastul dintre negru și auriu creează un aspect estetic unic și impresionant care împrospătează orice spațiu.

Această aplica de perete nu numai că oferă lumină, ci servește și ca element decorativ care adaugă caracter camerei. Emană o măiestrie de înaltă calitate și un design unic, făcând-o o investiție excelentă în iluminatul interior.

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
LA-FUR-SC1-B
Stil
Modern
Culoare
Negru
Tara de Origine
Polonia
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Aplica de perete, 15x30x17 cm, Furtim, Eltap - game variate de modele si culori!