Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics

RON 53600 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU OFC071B02
Estimare livrare 29 mai – 07 iunie.
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics - Description

Optiuni de stocare multiple: Un blat pentru o planta, un raft pentru perforatoare si capsatoare, un sertar superior pentru blocnotesuri si un sertar inferior adanc pentru fisiere - acest dulap pentru fisiere se potriveste nevoilor tale variate de stocare pentru a-ti mentine obiectele de birou organizate.

Sertar practic pentru fisiere: Una dintre sinele de suspendare din sertarul inferior pentru fisiere este reglabila pentru a se putea potrivi cu dimensiunile A4 sau letter, mentinandu-ti fisierele in ordine si usor accesibile.

Robust si durabil: Realizat cu un cadru solid din metal si PAL melaminat premium, acest dulap pentru fisiere este suficient de solid pentru a sustine pana la 50 kg, insotindu-te an dupa an.

Blocabil, roți cu rotire 360°: Acest dulap mobil vine cu patru roti cu rotire 360°, permitandu-ti să il muti oriunde. Mai mult decat atat, cele 2 roti din fata cu frane blocheaza dulapul in loc in cazul in care este necesar.

Usor de asamblat: Partile etichetate clar si instructiunile ilustrate fac usor de asamblat acest dulap pentru fisiere de 44 x 42 x 66,5 cm. Puteti incepe sa va organizati camera de studiu cat mai curand posibil!

Material: PAL melaminat, metal (otel)

Dimensiune: 44 x 42 x 66.5 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Pachetul contine: 

1x corp mobil

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 70 x 51.6 x 17.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
OFC071B02
Categories
Weight
18.8 kg
Brand
Nr sertare
2
Nr rafturi
2
Culoare
Grej, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Corp mobil pentru birou / rollbox cu 2 sertare, 44 x 42 x 66.5 cm, PAL melaminat / metal, negru / grej, Songmics - game variate de modele si culori!