Dulap cu uși glisante, 220x180x60 cm, Prescco III, Eltap

RON 4,03000 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU WAR-III-PRE-B-180
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
See other options
Te-ar putea interesa si
Dulap cu uși glisante, 220x180x60 cm, Prescco III, Eltap - Description

Dulapul cu uși glisante Prescco, cu dimensiunile de 60 cm adâncime, 180 cm lățime și 220 cm înălțime, reprezintă o soluție practică și elegantă pentru depozitare, care optimizează eficient spațiul din interiorul dumneavoastră.

Acest dulap funcțional a fost proiectat cu atenție pentru a satisface nevoile dumneavoastră organizaționale, menținând în același timp un aspect modern.

Construcția dulapului se bazează pe materiale de înaltă calitate. Corpul dulapului este realizat din placă de MDF durabilă, cu o grosime de 16 mm, asigurând stabilitate și soliditate. Marginea ABS de pe marginile corpului oferă protecție suplimentară împotriva eventualelor deteriorări, menținând aspectul estetic al dulapului.

Culoarea neagră conferă dulapului un caracter modern care se potrivește bine cu diverse stiluri de interior.

Cele trei perechi de uși glisante permit accesul ușor la interiorul dulapului, economisind spațiu în cameră.

Setul include șase rafturi, fiecare capabil să suporte o încărcătură maximă de 10 kg. Aceasta este o soluție practică pentru depozitarea hainelor, a accesoriilor și a altor obiecte mici. În plus, barele incluse permit agățarea convenabilă a hainelor, contribuind la menținerea ordinii și curățeniei.

Picioarele de 0,5 cm înălțime, realizate din plastic negru durabil, și aceeași schemă de culori a șinei de glisare asigură stabilitatea și facilitează deplasarea ușoară a dulapului.

Dulapul cu uși glisante Prescco în versiunea fără oglindă reprezintă o soluție excelentă pentru cei care preferă simplitatea și eleganța. Indiferent dacă alegeți versiunea cu sau fără oglindă, acest dulap va oferi nu doar o soluție eficientă de depozitare, ci și un aspect elegant și ordine în interiorul dumneavoastră.

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
WAR-III-PRE-B-180
Stil
Modern
Culoare
Negru
Tara de Origine
Polonia
Instructiuni asamblare
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Dulap cu uși glisante, 220x180x60 cm, Prescco III, Eltap - game variate de modele si culori!