Oglinda 80x80x2 cm, Gerbinie, Eltap

RON 88000 (VAT included)
livrare gratuita
Product code - SKU MI-GER-G-80
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
See other options
Paypo logo
Buy now, pay in 30 days
Show more
Te-ar putea interesa si
Oglinda 80x80x2 cm, Gerbinie, Eltap - Description

Oglinda Gerbinie este o oglindă impresionantă și elegantă, cu dimensiuni impresionante de 80x80 de centimetri, care va crea o atmosferă unică în interiorul dumneavoastră.

Dimensiunea sa mare o face ideală ca punct central în sufragerie, dormitor sau alte spații, adăugând nu doar funcționalitate, ci și sofisticare.

Adâncimea panoului oglinzii este de 2 centimetri, făcând-o ușoară și ușor de agățat pe perete.

Toate accesoriile necesare, cum ar fi prizele, șuruburile și cârligele pentru agățarea oglinzii, sunt incluse în pachet, făcând instalarea simplă și convenabilă.

Rama oglinzii Gerbinie este rotundă și finisată într-o frumoasă culoare aurie, conferind oglinzii o aparență luxoasă și transformând-o în punctul central al camerei dumneavoastră. În ciuda aspectului său impresionant, oglinda este și practică.

Are o greutate de 8,2 kilograme, ceea ce o face stabilă și durabilă. Dimensiunile pachetului în care va fi livrată sunt de 85x85x6 centimetri, asigurând transportul în siguranță și protecția oglinzii în timpul livrării.

Oglinda Gerbinie este o alegere excelentă pentru cei care caută atât funcționalitate, cât și un element decorativ impresionant pentru interiorul lor.

Această oglindă nu va reflecta doar imaginea dumneavoastră, ci și estetica și gustul dumneavoastră unic, adăugând o strălucire specială spațiului dumneavoastră.

Alti clienti au cumparat si
Details
SKU
MI-GER-G-80
Tara de Origine
Polonia
What customers are saying
Do you own or have used the product?
Post review

Oglinda 80x80x2 cm, Gerbinie, Eltap - game variate de modele si culori!