Cadouri cununie civila: idei cu care NU dai gres niciodata

Cununia civila este un eveniment important pentru toate cuplurile care vor sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Fiind o ocazie care aduce multa fericire atat indragostitilor, cat si familiei, prietenilor si apropiatilor celor doi, aceasta trebuie sarbatorita cum se cuvine. Pe langa clasicele piscoturi si sampanie, mai e nevoie de un detaliu: cadourile. Acestea simbolizeaza inceputul unei noi vieti in doi si ii ajuta pe indragostiti sa pastreze mai vie ca niciodata amintirea de la cununia civila.

Te intrebi ce cadouri se mai dau la cununia civila? Daca ai nevoie de idei cadouri cununie civila, noi avem cateva sugestii pentru tine, astfel incat sa ii surprinzi in mod placut pe cei dragi. Iata de ce trebuie sa tii cont inainte de a oferi darul perfect!

Cum alegi cadourile pentru starea civila?

La capitolul cadouri stare civila, lucrurile nu sunt foarte complicate. In fond, orice dar practic si util este de mare folos. Poti opta pentru servicii de masa, seturi de pahare, cafetiere, cani, cesti, vase pentru gatit, tot ce stii ca le va fi de folos in noua viata in doi. De asemenea, nici electrocasnicele nu sunt de neglijat, daca bugetul iti permite.



Tipuri de cadouri pentru cununia civila in functie de relatia cu mirii

Cadouri cununie civila de la nasi pentru fini

Cand spui cadou cununie civila fini, clar trebuie sa te gandesti la mai mult decat ar oferi un invitat oarecare. Finii si nasii au o relatie speciala, prin urmare cadourile trebuie sa reflecte acest lucru si mai ales apropierea creata cu aceasta ocazie cu totul deosebita.

Spre exemplu, poti opta pentru lenjerii de pat, perne, pilote, paturi de pat, dar si articole din categoria mobilier si saltele. In functie de bugetul disponibil, poti sa le faci cadou finilor canapele, mese si scaune, noptiere, tot ce stii ca au nevoie pentru un start bun in doi, eventual intr-o noua locuinta.


Cadouri pentru starea civila pentru nasi

La randul lor, si finii trebuie sa fie la inaltime, prin urmare le pot face cadou nasilor covoare, oglinzi decorative, veioze si lampi sau orice altceva considera ca s-ar potrivi cu stilul familiei lor. Este foarte important ca darurile sa fie de inalta calitate si sa reprezinte mai degraba o investitie, caci aceasta isi va dovedi adevarata valoare in timp.


Cadouri speciale cununie civila de la socri

Socrii adora sa ofere cadouri copiilor, mai ales intr-un moment atat de fericit pentru casatoria. Chiar daca nu au un buget foarte mare, de regula, socrii aleg huse pentru pat, cuverturi, ustensile si accesorii de bucatarie, tot ce este util intr-o casa. Indiferent de valoarea darului, aceste cadouri speciale de cununie trebuie apreciate, mai ales ca poarta cu sine amprenta iubirii de parinte, care este unica prin definitie.


Cadouri cununie civila pentru prieteni

Te gandesti la cadouri cununie civila prieteni? Ai de unde alege! Pe site-ul nostru vei gasi tablouri, rame foto, accesorii decorative, chiar si bijuterii si articole vestimentare, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. Daca esti un prieten apropiat, cu siguranta le cunosti gusturile, prin urmare nu iti va fi greu sa alegi ceva pe placul mirilor. Investeste in daruri care rezista si care au o valoare sentimentala, pe langa utilitatea lor.


Cadouri cununie civila pentru frati

Fratii au o relatie cu totul aparte, asa cum este si cea dintre parinti si copiii lor. Prin urmare, daca vrei sa faci un cadou pentru frati, trebuie sa alegi inspirat. Ce spui de un album foto cu tot ce a insemnat copilaria voastra, o rama foto sau un ceas personalizat cu initialele voastre? Va fi un dar simplu, dar de efect, care ascunde inauntrul sau multa dragoste de frate, o iubire ce nu poate fi intinata vreodata.


Cadouri cununie civila pentru sefi

Cu seful sau sefa ai o relatie ceva mai sobra, tocmai de aceea este indicat sa pastrezi o oarecare seriozitate cand vine vorba de a oferi daruri. Nu te poti prezenta la cununia civila cu orice fel de cadou, ci cu o adevarata bijuterie care sa starneasca numai aprecieri. Te poti gandi la un portofel sau un ceas, insa nu neglija nici bijuteriile de inalta calitate.


Cadouri cununie civila pentru colegi de munca

Intre colegii de munca, orice este permis, cat timp nu depaseste limita bunului simt. Astfel, daca vorbim de acele cadouri mereu apreciate, mergi la sigur cu haine, halate de baie, prosoape de bucatarie sau de baie, articole de ingrijire personala sau produse de curatenie si organizare. In fond, niciun cadou care isi dovedeste utilitatea nu strica la casa omului.


Cadouri in produse sau bani la cununia civila?

Uite o dilema cu care se confrunta multe persoane la ceremonia de cununie civila: cadou sau bani? Ei bine, se pare ca mai degraba te straduiesti sa gasesti un cadou practic si util decat sa oferi bani in plic. Darul tau va avea o insemnatate simbolica, va putea fi pastrat peste ani si le va da sentimentul de apartenenta celor care se casatoresc in fata Ofiterului de Stare Civila. Este extrem de frumos sa te simti iubit si sa stii ca persoanele dragi iti ofera din suflet un cadou pe care sa-l poti folosi cu incredere.

Cadouri practice care se dau la cununie civila si NU dai gres niciodata cu ele

La capitolul cadouri practice cununie, dupa cum ai vazut si mai sus, nu ai de ce sa iti faci griji. Pe site-ul nostru poti alege o multime de produse de inalta calitate, care sa fie pe placul tuturor, indiferent de stil sau personalitate. Iata cateva idei in plus din care te poti inspira:

Vase pentru gatit


Pijamale


Oglinzi decorative


Spor la cumparaturi!

Citeste si: Ce covoare se poarta in living? 20 de idei de amenajare 

Comentarii